Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Nainstalujte si Úřad v mobilu, nabádá jičínská radnice obyvatele. Nově jsou tam i varování ČHMU

Jičínským obyvatelům je nyní k dispozici inovativní mobilní aplikace "Úřad v mobilu / Hlášení rozhlasu", která slibuje udržet je v obraze o všem důležitém dění ve městě. Od července aplikace nabízí i výstrahy od Českého hydrometeorologického ústavu, což je vzhledem k častým letním bouřkám a horkovlnám více než vhodné.

"Aplikace Úřad v mobilu" je dostupná zdarma ke stažení na Google Play nebo App Store. „Uživatelé tak mají jednoduchý přístup k nejnovějším informacím, chystaným akcím, plánovaným odstávkám a mohou rovněž hlásit drobné závady nalezené ve městě,“ uvádí na webu města mluvčí Jan Jireš.

Tato aplikace je součástí služby Hlášenírozhlasu.cz a nabízí občanům přímé a aktuální informace bez nutnosti osobní návštěvy úřadu. Díky tomu je možné klasické hlášení rozhlasu ve městech a obcích efektivně doplnit nebo dokonce úplně nahradit, což přináší velkou úsporu nákladů.

Jičín tak kráčí vstříc digitální budoucnosti a nabízí svým občanům moderní způsob, jak zůstat informováni o všem podstatném, co se ve městě děje.

Ohodnoť článek

Foto město Jičín

Štítky radnice, Google Play, App Store, Jičín, Český hydrometeorologický ústav

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nainstalujte si Úřad v mobilu, nabádá jičínská radnice obyvatele. Nově jsou tam i varování ČHMU  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.