Počasí dnes31 °C, zítra26 °C
Pátek 30. srpna 2024  |  Svátek má Vladěna
Bez reklam

Obnova vodovodních trubek ve Dvoře Králové pokračuje. Práce postupují do závěrečné fáze

Po téměř dvouměsíční uzavírce byla ve středu 17. července 2024 opět zpřístupněna křižovatka ulic Slunečná a Nedbalova ve Dvoře Králové nad Labem. Zprůjezdnění této klíčové křižovatky značí přechod do třetí a zároveň závěrečné fáze obnovy vodohospodářské infrastruktury v oblasti.

Od poloviny července do konce srpna se práce zaměří na asi 150 metrů dlouhý úsek Nedbalovy ulice, spojující Slunečnou s Novou Tyršovou. Tento úsek bude pro dopravu zcela uzavřen, což si vyžádá další opatření a úpravy v oblasti.

Projekt, vedený společností Městské vodovody a kanalizace Dvůr Králové nad Labem, zahrnuje nejen rekonstrukci stávajícího vodovodu a kanalizace, ale také výstavbu nové dešťové kanalizace. Během stavebních prací mohou obyvatelé očekávat dílčí odstávky pitné vody.

„O všech plánovaných přerušeních budou obyvatelé informováni s dostatečným předstihem. V případě potřeby bude zajištěna náhradní zásoba vody,“ informuje na webu města Jan Skalický.

Řidiči a rezidenti by měli přeparkovat svá vozidla a striktně dodržovat dočasné dopravní značení a pokyny pracovníků na stavbě. „Chodcům doporučujeme zvýšenou opatrnost v blízkosti staveniště,“ dodává Skalický.

Ohodnoť článek

Foto MUDK

Štítky Dvůr Králové nad Labem, trubka, kanalizace, Jan Skalický

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Obnova vodovodních trubek ve Dvoře Králové pokračuje. Práce postupují do závěrečné fáze  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.