Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

ANKETA: Hradečtí fotbalisté představují nové dresy pro sezónu 2024/25. Jak se vám líbí?

S blížícím se začátkem sezóny 2024/25 přichází i představení nových domácích a venkovních dresů. Tyto nové dresy navazují na vizuální styl, který klub představil před minulou sezónou. Tým z Malšovické arény se vrací k tradičním černobílým barvám. Dominantním prvkem na dresech je písmeno „H“ symbolizující Hradec.

ANKETA: Jak se vám líbí nové dresy FCHK pro sezonu 2024/25?

Celkem hlasovalo190 čtenářů

Královéhradecké dresy pro sezónu 2024/25 čerpají inspiraci z vizuální identity, kterou klub zavedl před minulou sezónou. Grafické prvky, které byly charakteristické pro loňské dresy, se objevují i na těchto nových trikotech. Hlavním prvkem je písmeno „H“ jako Hradec. Pro nadcházející sezónu jsou barevné varianty striktně oddělené, klub se tak vrací ke své tradiční černobílé kombinaci.

Písmeno „H“ má pro Hradec Králové hlubší význam. Symbolizuje dvě velké řeky, které protékají městem, a slavné mosty, které jsou jedním z nádherných architektonických prvků města. Dále lze v tomto symbolu objevit i detaily Lízátka – dalšího z ikonických prvků klubu. Dresy jsou inspirované také klasickým výtvarným uměním, jehož díla byla vystavována v hradecké Galerii moderního umění. Tyto trikoty rovněž reflektují kampaň pro tuto sezónu – Záležitost srdeční, jejíž prvky se objevují na nových dresech Votroků pro sezónu 2024/25.

„Dresy z první sezóny v Malšovické aréně byly velmi originální, zpracované po vzoru nové identity a chceme, aby si je každý spojil právě se startem nové éry Pod Lízátky,“ uvádí v tiskové zprávě marketingový ředitel FC Hradec Králové Aleš Havel.

Ohodnoť článek

Foto FCHK

Štítky Hradec Králové, fotbalista, Galerie moderního umění v Hradci Králové, FC Hradec Králové, Všesportovní stadion, styl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

ANKETA: Hradečtí fotbalisté představují nové dresy pro sezónu 2024/25. Jak se vám líbí?  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.