Počasí dnes30 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

V Hradci Králové se opravují sportovní plochy. Práce budou stát více než 13 milionů korun

Během letních měsíců se hradecká sportoviště dočkají rozsáhlých oprav a modernizací. Na programu je rekonstrukce herních ploch, vybudování nových workoutových hřišť a zlepšení zázemí pro fanoušky. Celkové náklady na opravy přesahují 13 milionů korun s DPH.

První práce začaly už před letními prázdninami, kdy byly dokončeny nové herní plochy s workoutovými prvky ve sportovním areálu Plácky. Tato fáze stála téměř pět milionů korun. Aktuálně pokračují práce na opravě tribuny v areálu pozemního hokeje a malé kopané Farářství, které by měly stát půl milionu korun a měly by být dokončeny do konce srpna.

Další velkou rekonstrukcí je oprava venkovního hřiště a tělocvičny v Základní škole Kukleny. „Jedná se o jednu z nejnákladnějších rekonstrukcí, kde investujeme více než šest a půl milionu korun. Vše by mělo být hotovo do konce září," uvádí v tiskové zprávě náměstek primátorky Pavel Vrbický (Piráti), který má na starosti Technické služby Hradec Králové.

Město také plánuje výstavbu pátého městského workoutového hřiště ve Svobodných Dvorech, na které má být vypsáno výběrové řízení. Tato investice by měla dosáhnout zhruba jednoho milionu korun a práce by měly být zahájeny během podzimu.

Ohodnoť článek

Foto Technické služby Hradec Králové

Štítky Hradec Králové, oprava, rekonstrukce, letní prázdniny, Plácky, Pavel Vrbický, Česká pirátská strana, TECHNICKÉ SLUŽBY HRADEC KRÁLOVÉ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hradci Králové se opravují sportovní plochy. Práce budou stát více než 13 milionů korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.