Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 2. července 2024  |  Svátek má Patricie
Bez reklam

Město Dvůr Králové bude prodávat pozemky pro výstavbu domů. Zájemce čeká obálková metoda

Město Dvůr Králové nad Labem opětovně vyhlašuje záměr prodeje pozemků v Žirecké Podstráni formou obálkové metody. Jedná se o čtyři parcely o celkové výměře 2044 m² s minimální nabídkovou cenou 3.082.470 korun. Zájemci mohou své nabídky doručit na městský úřad do 5. srpna 2024.

Pozemky jsou přístupné z veřejné komunikace a jsou určeny k výstavbě rodinného domu nebo nízkopodlažního bytového domu s maximálně dvěma nadzemními podlažími a podkrovím.

„Výhodou těchto parcel je dostupnost inženýrských sítí a snadný přístup. Součástí prodeje je i koryto Žireckého potoka, který je v této části zatrubněný, a travnatá plocha,“ vysvětluje v tiskové zprávě mluvčí radnice Miroslava Kameníková.

Podmínkou účasti v nabídkovém řízení je složení kauce ve výši 150 tisíc korun na účet města. Neúspěšným zájemcům bude kauce vrácena po projednání výsledků v radě města. Nabídky je nutné doručit v zalepené obálce s označením "NEOTEVÍRAT - PRODEJ POZEMKŮ" na podatelnu Městského úřadu Dvůr Králové nad Labem

Podrobné informace k prodeji jsou k dispozici na úřední desce města. S dotazy se mohou zájemci obracet na odbor ekonomiky a majetku města.

Ohodnoť článek

Foto sandid | Pixabay

Štítky Dvůr Králové nad Labem, pozemek, stavba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Město Dvůr Králové bude prodávat pozemky pro výstavbu domů. Zájemce čeká obálková metoda  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.