Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Správa železnic spouští mobilní aplikaci Datel pro lepší orientaci ve vlakové dopravě

Správa železnic uvádí do ostrého provozu svoji mobilní aplikaci Datel po úspěšném půlročním testovacím období. Aplikace, která byla původně zpřístupněna v pilotní verzi na konci minulého roku, nyní přichází s aktualizací plnou novinek. Uživatelé si ji mohou zdarma stáhnout z App Store a Google Play. Správa železnic to uvedla v tiskové zprávě.

Díky zpětné vazbě od cestujících prošl Datel významnými změnami – je přehlednější, intuitivnější a přináší řadu funkcí usnadňujících plánování cest. Mezi hlavní novinky patří chytré zobrazení mimořádností, seznam dotčených vlakových spojů a trasy vlaků.

Aplikace nabízí integraci s Interaktivní mapou Správy železnic, což cestujícím umožňuje mít všechny důležité informace o české železnici snadno po ruce. Funkce jako notifikace, odjezdové tabule, přehled služeb na nádražích a detaily o železničních stavbách jsou navrženy tak, aby maximalizovaly pohodlí uživatelů.

Pro snadnější přístup mohou uživatelé využít jednotné přihlášení do mobilní aplikace i do webové verze Interaktivní mapy. Tím se značně zjednodušuje správa účtu a přístup k informacím.

Datel tedy slibuje nejen zlepšení informovanosti cestujících, ale také podporuje efektivnější plánování cest a reagování na mimořádné události v provozu.

Ohodnoť článek

Foto České dráhy

Štítky mobilní aplikace, doprava, Správa železnic, plánování, interaktivní mapa

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Správa železnic spouští mobilní aplikaci Datel pro lepší orientaci ve vlakové dopravě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.