Počasí dnes14 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Hradecké Malé náměstí hostí zítra další z řady oblíbených open air koncertů

O Open air koncerty na Malém náměstí v Hradci Králové je tradičně velký zájem. Další se tady uskuteční zítra. Půjde o hudební událost nazvanou Fantazie pod širým nebem. Koncert začíná o půl deváté večer.

K závěru 46. koncertní sezóny připravila Filharmonie Hradec Králové další z oblíbených Open Air koncertů. Společně se symfoniky vystoupí dva výjimeční hosté, a to klavírista a skladatel Tomáš Kačo a mladý talentovaný houslista Richard Kollert. Dirigentem večera bude Robert Kružík.

„Koncertem pod širým nebem chceme poděkovat našim návštěvníkům, zřizovatelům i partnerům za přízeň a společně strávené chvíle v uplynulé sezóně a také představit symfonickou hudbu a náš orchestr všem Hradečákům. Dalším smyslem události je také přispět do pestré kulturní mozaiky našeho města. Jsme rádi, že sem do Hradce Králové patříme a jsme na to hrdí,“ uvedl v tiskové zprávě Vladimír Šrámek, ředitel Filharmonie Hradec Králové.

Návštěvníci koncertu se kromě hudebního zážitku mohou těšit také na stánky s občerstvením a nabídku  dobrého vína, které k příjemným chvílím s hudbou pod širým nebem patří. Vstup na koncert je volný.

„Již nyní zveme všechny příznivce také na příští Open Air koncert na náplavce Eliščina nábřeží, který chystáme na 28. srpna. Pro posluchače připravujeme při příležitosti letošního Roku české hudby výběr Smetanova cyklu symfonických básní Má vlast,“ zve Vladimír Šrámek. Zájemci o předplatné na příští sezónu mají možnost si jej pořídit do 27. června, a to buď osobně na pokladně Filharmonie Hradec Králové, či Infocentra na Eliščině nábřeží, nebo elektronicky na portálu HKpoint.cz. Od 22. července budou potom v prodeji vstupenky na jednotlivé koncerty příští sezóny.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FHK

Štítky Malé náměstí, open air, koncert, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecké Malé náměstí hostí zítra další z řady oblíbených open air koncertů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.