Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Fanoušci mohou na Ed Sheerana do Hradce Králové i vlakem. Pojedou speciální spoje

Britská hudební hvězda Ed Sheeran zavítá do Hradce Králové na koncerty, které se uskuteční o víkendu 27. a 28. července. České dráhy se připravují na nápor fanoušků a vypraví speciální vlaky z Prahy, Brna, Olomouce, Ostravy a dalších měst.

Pro návštěvníky koncertu bude nejpohodlnější cestovat vlakem, zejména v době dopravní špičky. Z hlavního nádraží v Hradci Králové bude pro návštěvníky zajištěna kyvadlová doprava přímo do koncertního areálu Park 360.

Odjezd z Prahy hlavního nádraží je naplánován na 13:40, s možností nástupu také na stanici Praha-Libeň. Příjezd do Hradce je očekáván ve 15:15. Pro zpáteční cestu se vlaky vrací v neděli a v pondělí krátce po půlnoci.

Z Brna vyjede vlak ve 13:43 a z Olomouce v 13:30 s mezipřistáním v Zábřehu na Moravě. Zpětné cesty začínají po skončení koncertů.

Z Bohumína, Ostravy, Suchdola nad Odrou a Hranic na Moravě jsou také naplánovány speciální vlaky, s odjezdem v 13:02 a příjezdem do Hradce Králové ve 16:30.

Jízdenky na všechny speciální vlaky jsou již nyní dostupné v e-shopu Českých drah. Kromě speciálních spojů je možné využít i pravidelné vlakové spoje, které jsou časté zejména mezi Hradcem Králové a Pardubicemi.

Ohodnoť článek

Foto orglend | Pixabay | Zdroj České dráhy

Štítky Hradec Králové, Ed Sheeran, koncert, doprava, České dráhy, Brno, Olomouc, Ostrava, Festivalpark

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fanoušci mohou na Ed Sheerana do Hradce Králové i vlakem. Pojedou speciální spoje  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.