Počasí dnes25 °C, zítra30 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Rozhýbat lidi a ukázat různé druhy sportů, to je cíl Hradeckých sportovních her

Začátek června bude v Hradci Králové ve znamení sportu. Sportovat se bude na Den dětí vydatně. Smetanovo nábřeží bude už posedmé hostit Decathlon Hradecké sportovní dny.

Decathlon Hradecké sportovní hry lákají na sportovní turnaje, dětský den, doprovodný program a zábavu na jednom místě přímo v centru krajského města. Do některého z osmi turnajů v pouliční variantě vybraných sportů se může přihlásit kdokoliv, přičemž registrovat se lze na webu her www.hradeckesportovnihry.cz.

Velké oblibě se těší každý rok pouliční fotbal, fotbálek, streetball, hokejbal i florbal. Ani letos nebude chybět beerpong. Součástí her je sportovní den pro nejmladší účastníky s více než 35 sportovními a vzdělávacími stanovišti. Každý účastník, který odevzdá pořadatelům svou hrací kartu, dostane zajímavou odměnu, navíc může vyhrát i hodnotné ceny během slosování všech hracích karet na konci celého sportovního dne.

Cílem akce je rozhýbat veřejnost, propagovat sporty a spolupracovat se sportovními kluby. Zároveň je to akce plná zábavy, hudby i dobrého jídla a pití. Hradecké sportovní hry myslí také na dobrou věc, když svou činností podporují známou charitativní akci nazvanou Sport Hradec Cup.
 

Ohodnoť článek

Foto Sportovní hry

Štítky sport, hry, Hradec Králové, fotbálek, beerpong, florbal, hokejbal, Smetanovo nábřeží

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozhýbat lidi a ukázat různé druhy sportů, to je cíl Hradeckých sportovních her  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.