Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Hradecká nemocnice nabízí bufet i ženám na oddělení gynekologie a těhotným

O nastávající maminky bude v Hradci Králové královsky postaráno. Porodnická a gynekologická klinika rozšířila nabídku stravování v průběhu hospitalizace. I těhotné ženy a ty, které jsou hospitalizované na oddělení gynekologie, budou mít k dispozici po celý den bufet s potravinami.

Klinika nyní nabízí bufetové stravování fungující od loňska na oddělení žen po porodu také na oddělení gynekologie a těhotných. „Od dubna 2023 jsme zavedli bufetové stravování na oddělení žen po porodu, s ohledem na velmi pozitivní reakce pacientek jsme se rozhodli tuto nabídku rozšířit na dalším z oddělení, na kterém jsou hospitalizované matky před porodem a v některých případech i po porodu,“ uvedl přednosta Porodnické a gynekologické kliniky FN HK Pavel Kopecký.

Prostor pro bufetové stravování je umístěn přímo na oddělení, které má kapacitu 25 lůžek, ženy mají k dispozici pečivo, cereálie, instantní kaše či různé mléčné a masné výrobky. Hospitalizované ženy na oddělení gynekologie a těhotných mají bufetové stravování k dispozici 24 hodin denně jako doplněk k plnému standardnímu stravovacímu režimu.

Nemocnice zavedla bufetové stravování na oddělení žen po porodu v dubnu 2023. Novinka vyvolala pozitivní reakce maminek po porodu. „Byla jsem na oddělení na konci dubna, jsem moc ráda, že jsem to stihla. Bylo to moc fajn, najíst se, když jsem potřebovala a mít na výběr. Mám i díky tomu na hradeckou porodnici pěkné vzpomínky. Škoda jen, že to nebylo i před čtyřmi lety,“ napsala jedna z maminek na sociální sítě.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FNHK

Štítky FNHK, bufet, strava, porodnice, ČR, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká nemocnice nabízí bufet i ženám na oddělení gynekologie a těhotným  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.