Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Dítě přepravené do nemocnice po nehodě na Náchodsku je mimo ohrožení života

Dítě přepravené letecky do nemocnice po úterním střetu auta se skupinou lidí u supermarketu v Polici nad Metují je mimo ohrožení života. Vyplynulo to z dnešního sdělení představitelů Fakultní nemocnice Hradec Králové (FN HK), kde je dítě hospitalizované. Jednou z vyšetřovacích verzí je, že devětapadesátiletý řidič, který najel autem do lidí, měl zdravotní problémy.

"Dítě je hospitalizované na jednotce intenzivní péče Dětské kliniky FN HK, je ve stabilizovaném stavu mimo ohrožení života," řekl dnes mluvčí FN HK Jakub Sochor.

"Přesnou příčinu a okolnosti stále vyšetřujeme, poté přistoupíme k právní kvalifikaci. Jednou z vyšetřovacích verzí je, že měl řidič zdravotní indispozici," řekla policejní mluvčí Lucie Konečná. Další vyšetřovací verze nekomentovala.

V úterý krátce před 16. hodinou se na parkovišti u OD Penny v Polici nad Metují střetl osobní automobil se skupinou lidí. Podle policie osm z nich včetně řidiče a tří dětí přepravila zdravotnická záchranná služba do nemocnice na ošetření. Jedno ze tří dětí s vážným zraněním transportoval do nemocnice vrtulník, uvedla policie.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HZS HKK

Štítky nemocnice, okres Náchod, nehoda, Fakultní nemocnice Hradec Králové, Police nad Metují, Jakub Sochor, Penny Market

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dítě přepravené do nemocnice po nehodě na Náchodsku je mimo ohrožení života  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.