Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Hradecká nemocnice provede mezi pacienty i zaměstnanci průzkum spokojenosti

Vedení hradecké nemocnice zajímá, jak jsou pacienti a zaměstnanci spokojeni s péčí a podmínkami v nemocnici, co by případně změnili a zlepšili. To je důvod, proč pustí do oběhu dotazníky.

Fakultní nemocnice Hradec Králové se i letos zapojila do komplexního hodnotícího projektu nemocnic v České republice, který organizuje HealthCare Institute o.p.s. Ambulantní i hospitalizovaní pacienti a také zaměstnanci nemocnice hodnocení vyplnit online až do konce srpna 2024 pro pacienty jsou navíc připraveny dotazníky v písemné formě na jednotlivých odděleních FN HK.

„Velmi oceníme zpětnou vazbu od pacientů i zaměstnanců, výsledky hodnocení každoročně analyzujeme a průběžně přijímáme opatření k dalšímu zlepšování péče o pacienty, ale také o zaměstnance nemocnice. Předem děkuji všem, kteří dotazníky vyplní,“ uvedl k průzkumu ředitel Fakultní nemocnice Hradec Králové Aleš Herman.

Fakultní nemocnice Hradec Králové se v hodnocení pravidelně umisťuje na čelních příčkách v různých kategoriích. Například vloni získala první místo mezi fakultními nemocnicemi v kategorii Bezpečnost a spokojenost ambulantních pacientů, v kategorii Bezpečnost a spokojenost hospitalizovaných pacientů skončila mezi fakultními nemocnicemi třetí. Mezi fakultními nemocnicemi obsadila také třetí místo v kategorii Bezpečnost a spokojenost zaměstnanců nemocnic a také Finanční zdraví nemocnic.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FNHK

Štítky dotazník, FNHK, spokojenost, pacient, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká nemocnice provede mezi pacienty i zaměstnanci průzkum spokojenosti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.