Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na padesátce uhání řidiči ve Dvoře Králové nad Labem i víc než stovkou

Policisté na Královedvorsku jsou často v terénu a v jejich kontrolní síti uvízlo nemálo řidičů, kteří příliš šlapali na plyn. Na padesátce jsou schopni jet i 105 km/h.

Hradecká ulice ve Dvoře Králové nad Labem bývá pod drobnohledem policistů, kteří tady chytají neukázněné řidiče. Za jediný den jsou schopni nachytat několik motoristů při překročení rychlosti. Na úseku je dovolená maximální povolená rychlost 50 km/h, jenže někteří závodníci tady mají na tachometru i dvojnásobnou hodnotu. 

Policisté během jediného dne nejdříve změřili motocykl BMW, jehož 46letá řidička uháněla rychlostí 94 km/h. Policisté ženu vyzvali k předložení všech potřebných dokladů, což učinila. S ní provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní.

"Druhého provinilce ve vozidle Volkswagen policisté nachytali při jízdě rychlostí 105 km/h na stejném místě. 27letý řidič s přestupkem souhlasil a hlídce předložil potřebné doklady," popsala na policejním webu mluvčí Šárka Pižlová.

Policisté v obou případech řidičům zadrželi řidičské průkazy a dále jejich protiprávní jednání postoupili správnímu orgánu k projednání, přičemž jim hrozí pokuta od 6 do 25 tisíc korun a zákaz řízení motorových vozidel až na rok a půl.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZŠ Zašová

Štítky policie, kontrola, rychlost, měření, Dvůr Králové nad Labem, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na padesátce uhání řidiči ve Dvoře Králové nad Labem i víc než stovkou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.