Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Dál lyžuje Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou i Černá hora

Tisíce lidí opět vyrazily o víkendu na sjezdovky a i v tomto týdnu se bude v Krkonoších lyžovat. Sezóna pokračuje jak ve Špindlerově Mlýně, tak i ve SkiResortu Černá hora - Pec.

Ve SkiResortu se aktuálně lyžuje na jedenácti kilometrech sjezdovek. Nejlepší podmínky jsou v Peci pod Sněžkou, kde je otevřeno téměř osm kilometrů sjezdovek, na kterých je až osmdesát centimetrů sněhu. Lyžuje se na Javoru 1, Hnědém vrchu, Zahrádkách i v Javořáku. V provozu jsou také dětské sjezdovky jako je Klondike a U lesa. Skipas do Pece vyjde při nákupu online od 490 kč pro dítě a 800 pro dospělého.

Na Černé hoře jsou otevřené sjezdovky v horní části. Jde o zhruba čtyři kilometry tratí jako je Anděl, horní část Ford Černohorské a dětské sjezdovky Sporty. Skipas jen na Černou horu vyjde na 350 korun u dítěte a na 570 u dospělého při nákupu online. Na vrcholu Černé hory jsou upravené běžecké tratě. Ve SkiResortu ČERNÁ HORA - PEC bychom rádi lyžovali až do velikonoc.

Špindlerův Mlýn dnes hlásí slunce po celý den a podmínky pro lyžování zůstávají dobré. Noc na dnešek byla mrazivá, sníh díky tomu parádně drží. V provozu je přes deset kilometrů sjezdovek. Jako bonus pro vás ve Špindlerově Mlýně mají skipasy zdarma a to ode dneška až do konce sezóny. Stačí se ubytovat v některém z partnerských hotelů. Které to jsou, zjistíte na www.skiareal.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Skiresort Černá Hora Pec

Štítky ČR, počasí, rekreace, hory, Královéhradecký, lyžování, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dál lyžuje Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou i Černá hora  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.