Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Klíma bude pokračovat na ledě pod Bílou věží. Jde o jednoho z trojice v dopingové kauze

Hokejový klub Mountfield HK prodloužil smlouvu a pojistil si tak spolupráci s útočníkem Kevinem Klímou. Ten měl do konce února zakázáno hrát kvůli dopingové aféře, která vznikla během loňského semifinále. Nová smlouva ho zavazuje ke vzájemné spolupráci na dva roky.

 „Podpisem smlouvy s Kevinem jsme výrazně posílili naši ofenzivu pro příští dvě sezony. Patří k našim klíčovým hráčům, což potvrzuje od prvního zápasu, kdy naskočil po větší pauze. Jednání byla složitější, ale díky oboustrannému zájmu o pokračování spolupráce jsme se nakonec domluvili na novém kontraktu, za což jsem velmi rád,“ uvedl v tiskové zprávě generální ředitel klubu Aleš Kmoníček.  

Klíma přišel na soutok v říjnu 2019, kdy se rozloučil se Spartou. V sezoně 20/21 pomohl svému týmu k vítězství v základní části, kde získal 35 bodů. V doposud odehraných zápasů současné sezony získal bodů sedm.  

V minulém ročníku patřil mezi trojici hráčů, kteří měli pozitivní dopingový test. Vedle něho se kauza týkala i hráčů Graemea McCormacka a Martina Štohanzla. Všichni tři dostali trest v podobě zákazu činnosti na deset měsíců.  

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Mountfield HK

Štítky Bílá věž, Aleš Kmoníček, HC Sparta Praha, Mountfield Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klíma bude pokračovat na ledě pod Bílou věží. Jde o jednoho z trojice v dopingové kauze  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.