Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V týdnu se opět začne oteplovat. Průměrné teploty se dostanou až ke 14 stupňům

Během týdne bude v Královéhradeckém kraji deštivo. Sníh se objeví jen v opravdu nejvyšších polohách. Druhá polovina týdne navíc bude ve znamení dalšího oteplování, kdy se mohou průměrné denní teploty dostat na nějakých 14 stupňů Celsia.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo nebo oblačno. Na některých místech se přidají přeháňky, které budou nabírat na síle hlavně v druhé polovině dne. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od devíti do 12 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.  

Zatažená nebo oblačná obloha vydrží i během úterý a středy. Opět se přidají dešťové přeháňky, které budou v polohách nad 1000 metrů nad mořem přecházet v přeháňky sněhové. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od sedmi do 11 stupňů Celsia.  

Druhá polovina bude opět ve znamení oteplování. Průměrné denní teploty se budou postupně dostávat až k průměrným 14 stupňům Celsia. To všechno s převážně oblačnou oblohou.  

Ohodnoť článek

Foto Pexels | Pixabay

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu se opět začne oteplovat. Průměrné teploty se dostanou až ke 14 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.