Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hradecký magistrát rozesílá složenky za psy a odpady

Obyvatele Hradce Králové čeká další placení. Do schránek jim teď chodí složenky za psy a komunální odpad. Do desátého dubna by je měli dostat všichni.

Lidé v Hradci Králové nachází teď ve svých poštovních schránkách poštovní poukázky na úhradu místních poplatků za psy a komunální odpad. K bezproblémovému doručení poukázek je třeba mít přístupné a jmenovkou řádně označené poštovní schránky. Důležité je rovněž správné označení domu číslem popisným a orientačním. Složenky budou postupně doručovány až do 10. dubna.

Při placení poplatku za popelnice se cena zvedla na osm set pro dospělé a dětí nad čtrnáct let. Senioři a děti ve věku od šesti do čtrnácti let platí čtyři sta korun. Výše poplatku ze psů zůstává pro letošní rok stejná jako vloni. Oba poplatky jsou splatné do 25. dubna.

Nejlepší možností úhrady je platba převodem na účet města Hradec Králové vedený u Komerční banky. Číslo účtu a variabilní symbol jsou uvedeny na poštovních poukázkách. Je možné provést úhradu i „chytrým telefonem“ nebo v některých bankovních platbomatech prostřednictvím QR kódu vytištěném na alonži složenky. V případě, že poplatník nechce dostávat informace k platbě poštovní poukázkou, je možné nahlásit e-mailovou adresu, na kterou magistrát města platební údaje bude doručovat od následujícího roku.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto absolventi.gymcheb.cz

Štítky složenka, schránka, Hradec Králové, odpady, pes, peníze

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecký magistrát rozesílá složenky za psy a odpady  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.