Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Herlíkovice i Buková hora ukončily lyžařskou sezónu, drží se Říčky, Pec i Špindlerův Mlýn

Další skiareály ukončily o víkendu lyžařskou sezónu. Situace na kopci už nebyla pro lyžaře důstojná a navíc ani počasí vlekařům nehraje do karet. Sezóna skončila v Herlíkovicích i na Bukové Hoře. Lyže ani prkna ale prozatím do sklepa uklízet nemusíme.

Ve SkiResortu Černá Hora Pec se dneska lyžuje na 23 kilometrech sjezdovek, a to za ceny vedlejší sezóny. Večerní lyžování si lyžaři užijí v Peci pod Sněžkou. Upraveno je stále třicet kilometrů běžeckých tratí. Skibusy mezi Janskými Lázněmi a Peci pod Sněžkou jezdí stále zdarma. 

Špindlerův Mlýn hlásí slunce a 23 km upravených sjezdovek. Na sjezdovkách ve Špindlu aktuálně leží stále víc než půl metru sněhu a podmínky pro lyžování jsou stále dobré. Lanovky se točí každý den od půl deváté do šestnácti hodin a otevřeny jsou i půjčovny a lyžařské školy u dolních stanic lanovek.

Lyžuje se také vedle v Orlických Horách. O víkendu skončila sezóna na Bukové hoře, ale v Říčkách můžete stále sjíždět červenou a černou sjezdovku. Nejlepší podmínky panují na černé sjezdovce, kde leží souvislá vrstva technického sněhu. Na začátek sjezdovek vás vyveze šestisedačková lanovka s bublinou. Stále ještě k dispozici vám je prostor Bobíkovy cvičné louky s pohyblivým pásem. Vlekaři ode dneška lákají na zvýhodněné jízdné. Denní skipas je k sehnání za čtyři sta korun. Parkování na plochách Ski centra a skibus zajišťujeme zdarma.

Ohodnoť článek

Foto SkiResort Černá Hora Pec

Štítky SkiResort, Pec pod Sněžkou, lyže, Říčky, sjezdovky, lyžování, sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Herlíkovice i Buková hora ukončily lyžařskou sezónu, drží se Říčky, Pec i Špindlerův Mlýn  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.