Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Během víkendu teploty neklesnou pod deset stupňů. Místy se objeví přeháňky

Během víkendu bude v Královéhradeckém kraji relativně teplo. Podle předpovědi neklesnou průměrné denní teploty pod hranici deseti stupňů Celsia. Ojediněle se mohou přidat přeháňky nebo déšť. Další ochlazení by mohlo do východních Čech dorazit v příštím týdnu.

Pátek bude z počátku dne i polojasný, přes den bude oblačno nebo zataženo. Večer se mohou přidat dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se přitom budou držet mezi 13 až 16 stupni Celsia.  

Zataženou nebo oblačnou oblohu nabídne i sobota. K tomu občasný déšť nebo přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se v první polovině týdne budou pohybovat mezi 10 až 14 stupni Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Během neděle by mohlo být v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo polojasno. A i tentokrát se budou průměrné denní teploty držet nad pomyslnou desetistupňovou hranicí. Nejčastěji se rtuť teploměru dostane mezi 11 až 15 stupňů Celsia.  

V následujícím týdnu by se mohlo opět mírně ochladit. Průměrné denní teploty mohou klesat až k plus šesti stupňům Celsia. Tam by se mohla rtuť teploměru dostat během pátku. Noční teploty se tak opět mohou vrátit pod bod mrazu.  

Ohodnoť článek

Foto Salyasin | Pixabay

Štítky stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Jaroslav Tuček, teploměr, Východní Čechy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během víkendu teploty neklesnou pod deset stupňů. Místy se objeví přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.