Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Do prodeje šly vstupenky na fotbalové derby pod Lízátky

Fotbalový svátek se blíží. Na malšovický stadion se chystají Pardubice. Naše nejvyšší fotbalová liga přinese východočeské derby a vstupenky už jsou k sehnání.

V sobotu 9. března spatří nová Malšovická aréna své první východočeské derby. Prodej lístků na tento duel již odstartoval. Votroci přivítají Pardubice Pod Lízátky téměř po pěti letech. Krátce připomeňme, že každý fanoušek může na toto utkání pořídit až deset lístků.

Prodej vstupenek na derby s Pardubicemi je od samého počátku přístupný všem lidem, kteří mají založené své Votrok ID. Příznivci černobílého klubu mohou na tento zápas, který spadá do kategorie exponovaných utkání, pořídit až deset lístků najednou.

Vstupenky do sektoru hostí bude distribuovat klub z Pardubic. Klub předem upozorňuje fanoušky celku z jižněji položeného města, že do domácích sektorů nebudou vpuštěni se symbolikou klubu z města perníku. Pakliže tito příznivci nechtějí zakoupit lístek přímo do sektoru hostí. Klub jim doporučuje, aby pořídili vstupenku do sektoru R, který se nachází hned vedle míst pro fanoušky hostujícího mužstva.

Pakliže by domácí permanentkáři, kteří mají pořízený lístek do sektoru R, chtěli pro toto utkání přesednout na jiné místo, mají možnost napsat na email: sona.sucha@fchk.cz a bude jim nabídnuta sedačka v jiném sektoru, aby mohli nerušeně podporovat celek z města pod Bílou věží.

Ohodnoť článek

Foto FCHK

Štítky Lízátka, fotbal, liga, Hradec Králové, derby, Pardubice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do prodeje šly vstupenky na fotbalové derby pod Lízátky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.