Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dvůr Králové si obhájil otevírací dobu pošty. Pobočka bude mít otevřeno i v sobotu

Dvůr Králové nad Labem si prozatím obhájil rozšířenou otevírací dobu pobočky České pošty v Legionářské ulici. Radnice chtěla pro své občany nechat otevřeno i během sobotního dopoledne. S tím vedení České pošty prozatím souhlasilo.

Pobočka České pošty ve Dvoře Králové tak prozatím zůstane otevřena i během víkendu. Lidé si zde potřebné věci zařídí vždy v sobotu mezi 9:00 a 10:30. 

„Ze získaných dat však vyplývá, že ve sledovaném období má využití sobotního provozu pobočky klesající tendenci. Jsou to však právě občané, kteří mohou ovlivnit rozhodnutí České pošty, zda sobotní provoz královédvorské pobočky zachovat,“ vysvětluje v tiskové zprávě místostarosta Jan Helbich.  

Pobočka České pošty ve Dvoře Králové bude mít během sobot otevřeno minimálně do konce května letošního roku. Pokud bude i nadále zájem o víkendové služby upadat, otevírací doba se upraví.  

 

Kromě vyzvednutí nebo posílání dopisů a balíků půjde termín rezervovat i na Czech POINT, platby SIPO nebo například výplatu důchodů. Ke službě Objednávka na pobočku se lidé dostanou na oficiálních webových stránkách České pošty.    

Ohodnoť článek

Foto Česká pošta

Štítky Dvůr Králové nad Labem, otevírací doba, Česká pošta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvůr Králové si obhájil otevírací dobu pošty. Pobočka bude mít otevřeno i v sobotu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.