Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

V týdnu bude v hradeckém kraji deštivo. Teploty se budou držet kolem sedmičky v plusu

Během týdne se budou průměrné denní teploty stále držet relativně vysoko nad bodem mrazu. V průměru budeme měřit kolem sedmi stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou dešťové přeháňky a zatažená obloha.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji zpočátku zataženo s občasným deštěm. Sněhové přeháňky se objeví jen ojediněle, a to především v Krkonoších a polohách nad tisíc metrů nad mořem. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od šesti do devíti stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka.    

V úterý by mělo být nad východními Čechy převážně polojasno. Přeháňky se přidají jen ojediněle, a to hlavně na horách. Nad 500 metrů to bude déšť, od 800 metrů sníh. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi čtyři až osm stupňů v plusu.  

Středa nabídne z počátku polojasnou, přes den zataženou oblohu. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat do devíti stupňů nad nulou. To všechno s občasným deštěm nebo sněhem v nejvyšších polohách Krkonoš.   

Zbytek týdne žádné výrazné změny nepřinese. Průměrné denní teploty se budou pohybovat kolem plus šesti stupňů Celsia. To všechno s oblačnou nebo zataženou oblohou, a především dešťovými přeháňkami.  

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky počasí, Královéhradecký, kraj, týden, předpověď, ČHMU, meteorolog

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu bude v hradeckém kraji deštivo. Teploty se budou držet kolem sedmičky v plusu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.