Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Zbývá par hodin na nominaci na výroční ceny Hradce Králové

Už jen pár hodin zbývá na nominování do výročních cen města Hradec Králové. Ceny jsou připraveny mimo jiné pro oblast sportu, kultury, ale ve hře je také cena dr. Františka Ulricha za celoživotní dílo.

Město Hradec Králové tradičně udělí výroční ceny osobnostem žijícím a působícím v krajském městě. Návrhy na udělení výroční ceny mohou občané města i právnické osoby se sídlem v Hradci Králové můžou lidé zasílat ještě během dneška.

Udělována bude kromě jiných například Hradecká múza za významný počin roku 2023 v oblasti kultury, také Hradecká sportovní cena za významný počin roku 2023 v oblasti sportu a Hradecké srdce za významný počin roku 2023 v oblasti sociální, životního prostředí či záchrany života.

Vyhlášena bude Událost roku Hradce Králové za výjimečný čin, investici, projekt, stavbu, událost či akci přínosnou pro město a kvalitu života jeho obyvatel v roce 2023. Připavena je i cena Primus inter pares za výjimečné dlouhodobé výsledky v oblasti kultury, vědy, výchovy, sportu a dalších oblastech významných pro město Hradec Králové.

A udělovat se bude také cena dr. Františka Ulricha za celoživotní dílo v jakémkoliv oboru lidské činnosti, které má významný přínos pro město Hradec Králové a přispělo k mimořádné propagaci nejen v České republice, ale i v zahraničí.  Podrobné informace a elektronický formulář naleznete na http://mhk.cz/1sN

Ohodnoť článek

Foto Zdeněk Puš

Štítky cena, osobnost, Hradec Králové, ČR, sport, kultura, počin, Ulrich

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zbývá par hodin na nominaci na výroční ceny Hradce Králové  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.