Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Muž na drogách kradl vše, co mu přišlo pod ruku. Drogistické zboží, platební karty i náklaďák

Policie vyšetřuje dvaatřicetiletého muže bez domova, který má na triku hned několik obvinění. Kromě toho, že je pravidelným uživatelem pervitinu, je i celkem zručným zlodějem. Za poslední dobu kradl v drogériích, bral platební karty a dokonce se pokusil ukrást nákladní vozidlo.

Jen během letošního roku nakupoval bez placení v trutnovské prodejně drogistického zboží, odkud odnesl věci za pět tisíc korun. Kromě toho se vloupal i do jedné ze základních škol. Tam poškodil věci za 40 tisíc korun a nakradl další za téměř 50 tisíc korun. 

Kromě toho se s kamarádem vydal na návštěvy známého. Tomu ukradli platební karty. „Z nich postupně vybrali téměř 25 tisíc korun,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová.  

Mimo jiné má na triku pokus o ukradení nákladního vozidla z Pilníkova. Do něho nasedl v prosinci roku 2023, ale nepodařilo se mu nastartovat a odjet.  

„Policejní komisař v pátek 26. ledna 2024 zaslal státnímu zástupci podnět na vzetí muže do vazby, což soudce Okresního soudu v Trutnově v sobotu akceptoval a muž je stíhaný vazebně,“ uvádí mluvčí. Zároveň dodává, že recidivista může skončit až na pět let ve vězení.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky platební karta, drogy, Okresní soud v Trutnově, Pilníkov, krimi, krádež, drogy, pervitin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na drogách kradl vše, co mu přišlo pod ruku. Drogistické zboží, platební karty i náklaďák  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.