Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Plameny zničily v Tutlekách rodinný dům, hasiči zůstali na místě do rána

Krušnou noční směnu měli hasiči na Rychnovsku. V Tutlekách hořel po půlnoci rodinný dům. Naštěstí uvnitř nikdo nebyl. Na místě zasahovaly tři jednotky hasičů. Do rána tady zůstali dobrovolní hasiči. Dneska bude pokračovat ohledání místa.

Do části Dubí mířily po půlnoci tři jednotky hasičů, na tísňovou linku přišlo oznámení o požáru rodinného domu. Při příjezdu na místo události se průzkumem potvrdil požár v jedné z obytných místností domu. Hasiči také dostali echo, že by někdo mohl být uvnitř, to se ale nepotvrdilo. Nakonec byl jeden člověk nalezen venku, mimo zasažený dům a do péče si ho převzala rychlá záchranná služba.

Krátce po jedné hodině ranní byl požár lokalizován, dále dohašovaly jednotky zbylá ohniska a zajistily v domě několik tlakových lahví. Těsně před třetí hodinou byla ohlášena likvidace požáru, na místě ještě dohlížela na požářiště až do rána jednotka sboru dobrovolných hasičů z Kostelce nad Orlicí.

Proč začalo v domě hořet, to nyní zjišťují vyšetřovatelé. Ohledání místa události bude pokračovat i dnes. Škoda byla předběžně vyčíslena do jednoho milionu korun, uchráněné hodnoty jsou pak do dvou milionů korun.

Ohodnoť článek

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky Tutleky, požár, hasiči, HZS, rodinný dům, plameny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plameny zničily v Tutlekách rodinný dům, hasiči zůstali na místě do rána  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.