Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Řidič ignoroval značky a nevešel se s nákladním autem v Hradci ve Věkoších pod most

Stává se to několikrát do roka. A ten letošní má první zápis. Nákladní auto se nevešlo pod železniční most tratě Hradec Králové - Týniště nad Orlicí. Vlaky se kvůli tomu zastavily.

Další řidič nerespektoval dopravní značení, které uvádí povolenou výšku pro průjezd železničního podjezdu v Hradci Králové ve Věkoších. Se svým nákladním autem vjel v neděli po poledni pod podjezd a vozidlo doslova rozřízl. 

Operační důstojník hasičů na místo vyslal dvě družstva hasičů, kteří na místě uzavřeli komunikaci a pomohli z kabiny zraněnému řidiči. Toho pak předali do péče posádky zdravotnických záchranářů. Podle všeho řidič vyvázl z nehody s lehčím zraněním.

Provoz na železniční trase Hradce Králové - Týniště nad Orlicí byl zastaven a znovu obnoven kolem půl druhé odpoledne. Hasiči zajistili místo nehody a následně jej předali k dalšímu řešení jednotce HZS Správa železnic.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky nehoda, železnice, most, výška, Hradec Králové, Věkoše

Řidič ignoroval značky a nevešel se s nákladním autem v Hradci ve Věkoších pod most  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.