Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Za nápis s přáním do nového roku na vlakové soupravě hrozí muži se sprejem až rok vězení

Netradiční formu přání do nového roku si vybral doposud nedopadený sprejer, který během Silvestra posprejoval dvě odstavené vlakové soupravy v Náchodě. Na jednu z nich napsal „HAPPY NEW YEAR“. Za poškození cizí věci může až na rok do vězení.

„Hlídka zjistila, že dosud nezjištěný umělec dílo vytvořil ve dnech od 31. prosince do 1. ledna,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná. První soupravu pomaloval hned několika nečitelnými nápisy. Největší měl na výšku přes půl metru. Další nápis nastříkal na druhou soupravu.  

Policie případ řeší jako podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci. V případě dopadení hrozí vandalovi až rok ve vězení.  

„V této souvislosti se obracíme na občany Náchoda, kteří si mohli někoho podezřelého všimnout. Pokud máte jakékoliv informace či poznatky, kontaktujte policisty na telefonním čísle 974 534 651. Kontaktovat můžete policisty i na lince 158,“ dodává Konečná.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto vojta_kucer | Pixabay

Štítky nápis, věznice, Nový rok, Náchod, policie, sprejer, vandal, vandalismus, krimi

Za nápis s přáním do nového roku na vlakové soupravě hrozí muži se sprejem až rok vězení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.