Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Umělé kluziště v Hradci Králové se stěhuje. Další měsíc ho lidé najdou na Masarykově náměstí

Umělé kluziště, které bylo součástí hradeckých trhů na Velkém náměstí, se stěhuje. Nově ho lidé najdou na Masarykově náměstí, kde ho budou moci využívat během celého ledna. Na další dva měsíce pak přestěhuje k fotbalovému stadionu.

Umělé kluziště o velikosti 10 na 24 metrů bylo poprvé v historii součástí vánočních trhů v historickém centru města. Aby jeho možnost město maximálně vytěžilo, rozhodlo se ho po skončení akce přestěhovat právě na Masarykovo náměstí.  

„Dlouho jsme vybírali lokality, kam kluziště pod širým nebem umístit. Chtěli jsme takový prostor, kam je snadné se dostat pěšky nebo veřejnou dopravou, kde je velká koncentrace osob a mohlo by dělat radost. Prvním takovým místem jsme proto zvolili Masarykovo náměstí,“ uvedl v tiskové zprávě náměstek Miroslav Hloušek (ODS). 

Za kompletní pronájem umělého kluziště a jeho stěhování radnice zaplatí přibližně dva miliony korun. V jeden moment může být na kluzišti maximálně 35 lidí. I na dalších místech bude pro zájemce bruslení zdarma.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Roubíček

Štítky Hradec Králové, kluziště, led, bruslení, veřejné, Masarykovo, náměstí, stěhování, zima, vánoční, trhy, zima

Umělé kluziště v Hradci Králové se stěhuje. Další měsíc ho lidé najdou na Masarykově náměstí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.