Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Podcast Pavlač: Kriminalita mladistvých, divoký fotbal i Kapitán Plzeň

Kuriozity, zajímavé příběhy i témata, která řeší lidé v českých regionech. To je obsah nového podcastu Pavlač, který od září letošního roku přináší svým čtenářům Drbna.cz. Třetí epizoda vypráví příběh o důchodci, který svérázně bojuje proti svému neoblíbenému politikovi. Řeč bude i o velmi vypjatém fotbalovém utkání 1.B třídy nebo o dětském gangu, který řádí v Táboře.

Posluchači se díky nové epizodě Pavlače podívají do nejrůznějších koutů České republiky a jinak tomu nebude ani v případě třetí epizody. 

V novém díle podcastu Pavlač vypráví moderátoři Ivo Spisar a Martin Šeda o muži, který pomohl ztracenému dítěti. Představují také reportáž o organizaci, která pomáhá drogově závislým. 

Poslechnout si můžete mimo jiné příběh o důchodci, který svérázným způsobem bojuje proti bývalému premiérovi České republiky a řešit se bude také kriminalita mladistvých v jihočeském Táboře.

Třetí epizoda je k dispozici mimo jiné na Apple Podcasts, YouTube či Spotify, kde je také možné poslat zpětnouvazbu. 

Příjemný poslech. 

Ohodnoť článek

Autoři

Štítky drbna, podcast, pavlač, ivo spisar, martin šeda, zábava, žurnalistika, spotify

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Dokud se Lidé nespojí a neřeknou mafii a dost ! Nic se nezmění dokud budou všude kolem nás sedět převlečení soudruzi soukmenovci kteří po rozvratu v roce 89 převlékli kabáty a uniformy, rozdělili Československo, zhasli a rozkradli viz seriál Devadesátky včetně dokumentu, Karel Kryl Demokracie, Za prachy, Věštec Ivan Řekni kde ty prachy jsou, Kabáti Colorado, Mám jednu ruku dlouhou, Amnestie, Nájem zvedej, Pánubohu do oken, Nightwork píseň pro Pražáky, Sexuální násilí, Sami, Iluze o lůze, LupoAnettaTahači, ABJ, virtuálky, Pánové nahoře, Zdálky z blízka, Krajina po bitvě, Sprcha, Dežo, Revoluční, Vtom roce pitomém, Dál se háže kamením, knihy Polojasno, Ukradená revoluce, Cibulkovy Seznamy agentů StB, Orwell1984, citát mužika s pseudonymem rotschild1863:Ti kteří chápou systém budou tak zainteresováni na vlastním zisku nebo závislí na prospěchu který systém přináší že z jejich řad nikdy opozice nevzejde. Masa lidí neschopná to mentálně pochopit bude však své břímě nést bez reptání. Možná že ani nebude tušit že celý systém je nepřátelský jejich vlastním zájmům... až budeme kontrolovat vaše peníze tak si volte koho chcete...-euro, kryplměny, digitální peníze, konec hotovosti, bodování jako v Číně, autíčka na baterky, inflace, ceny všeho, dotace, neZiskovky, válčení, zbrojení, lichva, rezervace, kolonie, gulagy, koncentráky, udávání, viz na yt Mudr Jan Hnízdil Světu vládnou psychopati, Minúta pravdy Milana Uhríka, projev Alice Wedel Afd na yt Roman Kirsch čtitulky, hodnocení Anděly Sara Wagenknecht, Prof John J Mearsheimer universityChicago naYT Matěj Gottwald čtitulky, generál Hynek Blaško Trampoty EU, článek První výročí vzniku války na Ukrajině, gen Petr Pelz na Inovace Republiky o návratu do minulého století, o agentech viz Nachtmann, Čurda, udání úkrytu výsadkářů a vypalení obcí, podepište petici Voda je život pravda o vodě, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Všichni aktivisté, ekologové, Grety, vědci, sportovci, ženy, mladí, staří, rockeři vzpomenout na heslo Make Love not war ! Mafie vede svět od krizí ke krizím a od válek k válkám válečnickými trpaslíky, kudlankami, trubci, komedianty, lháři, podvodníky, falešnými studenty falešných bendapráv a škol prodavačů danuschetitulů kteří sedí všude kolem nás, vyplácejí si násobky imaginární průměrné' mzdy opravdu pracujících lidí a smějí se nám se svými začerněnými smlouvami jako Ursula nebo soudruh dvořák čt, pávků, rycheckých, střížů, viz ve vláknech diskusí.

Sobota, 25. listopadu 2023, 05:55Odpovědět

Podcast Pavlač: Kriminalita mladistvých, divoký fotbal i Kapitán Plzeň  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.