Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Policisté dopadli notorického zloděje. Vykrádal restaurace, sklepy i zahrádkářské kolonie

Policie v Trutnově dopadla osmatřicetiletého muže, který opakovaně vykrádal nejrůznější objekty na Trutnovsku a Broumovsku. Díky jeho dopadení se podařilo vyjasnit posledních deset krádeží, během kterých způsobil škodu za téměř 80 tisíc korun. Nyní je ve vazbě a hrozí mu tři roky ve vězení.

Vykrádal prakticky vše, k čemu přišel. Ať už šlo o restaurace, sklepy, stodolu nebo zahrádkářskou kolonii. Odtud si odnášel prakticky vše, co se dalo použít nebo prodat. Nakradl nářadí, jízdní kolo, alkohol, potraviny, cigarety nebo peněžní hotovost. Šlo o věci za zhruba 50 tisíc korun. U toho následně poničil majetek za dalších 30 tisíc korun.  

„Policejní komisař proti muži zahájil trestní stíhání pro podezření ze spáchání přečinu krádež, porušování domovní svobody a z podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci,“ uvádí na webu policie mluvčí Šárka Pižlová.  

V současné době je muž stíhán vazebně. V cele si počká na rozsudek soudu, který ho může poslat až na tři roky do vězení. Jedná se o muže, který už za podobné chování seděl. Brány věznice opustil teprve letos v březnu. V rejstříku má navíc deset záznamů.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky Trutnov, okres Trutnov, Broumovsko, krádež, sklep, restaurace, recidivista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích.

Sobota, 28. října 2023, 20:44Odpovědět

Policisté dopadli notorického zloděje. Vykrádal restaurace, sklepy i zahrádkářské kolonie  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.