Počasí dnes22 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Daniel Malý zůstane ve funkci ředitele nemocnice v Jičíně. Hejtmanství je s jeho prací spokojeno

Ve vedení Oblastní nemocnice v Jičíně zůstane i nadále současný ředitel Daniel Malý. V sídle Královéhradeckého kraje obhájil své další setrvání ve funkci poté, co se sešel se zástupci hejtmanství i Královéhradeckého zdravotního holdingu Královéhradeckého kraje. Jičínskou nemocnici od února roku 2022 vede tříčlenná správní rada.

„Pan doktor Malý naplnil očekávání a jako ředitel jičínské nemocnice se osvědčil. Podařilo se mu zejména stabilizovat personální situaci, navýšit produkci a tím i výnosy od zdravotních pojišťoven. Jeho vize rozvoje nemocnice je racionální a je v souladu se strategií kraje i holdingu,“ hodnotil v tiskové zprávě práci dosavadního ředitele Tomáš Halajčuk, předseda představenstva zdravotnického holdingu. 

Podle jeho slov je jedním z největších úspěchů nemocnice v Jičíně získání povolení od přístrojové komise na pořízení a samotný provoz magnetické rezonance, která rozšíří diagnostické možnosti zdravotnického zařízení.  

Oblastní nemocnice Jičín má zhruba 800 zaměstnanců a 500 lůžek. Patří k ní také nemocnice v Novém Bydžově. V současné době v areálu v Jičíně probíhají stavební práce na novém pavilonu, který bude centrem klinických laboratoří a hematologie. 

Vedení Oblastní nemocnice Jičín zajišťuje od února 2022 tříčlenná správní rada, jejímiž členy jsou předsedkyně zdravotního výboru Dana Kracíková, náměstek hejtmana Rudolf Cogan a ředitel nemocnice Daniel Malý. 

Ohodnoť článek

Foto Královéhradecký kraj

Štítky nemocnice, Jičín, Královéhradecký kraj, Dana Kracíková, Rudolf Cogan, Oblastní nemocnice Jičín, Daniel Malý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Daniel Malý zůstane ve funkci ředitele nemocnice v Jičíně. Hejtmanství je s jeho prací spokojeno  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.