Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Pozor na špatné parkování kolem hřbitovů, strážníci teď tady častěji hlídkují

Potkat strážníky v okolí hradeckých hřbitovů teď není žádný problém. Městská policie totiž zintenzivnila dohled. Hlídky by měly odradit případné zloděje a taky usměrňovat ty, co kolem hřbitovů špatně parkují.

Městská policie naplánovala opět v období Dušiček zvýšený dohled v okolí hradeckých hřbitovů.  V denních i nočních hodinách se budou pohybovat právě v těchto lokalitách. Zaměří se na kontrolu parkování u hřbitovů, dohlédnou na veřejný pořádek a dodržování hřbitovního řádu.

"V době, kdy se očekává největší počet návštěvníků, a s tím související i zvýšený provoz na silnicích, budou strážníci koordinovat dopravu na příjezdových komunikacích, usměrňovat řidiče a mimohradeckým návštěvníkům pomáhat s orientací a parkováním," uvedla v tiskové zprávě mluvčí strážníků Eva Kněžourová.

Na strážníky se lidé mohou obrátit s žádostí o pomoc či radu. Jejich přítomnost je především preventivní, má přispět k ochraně osob i majetku a předejít případnému ničení pietních míst, včetně krádeží.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Hradec Králové

Štítky hřbitov, parkování, Dušičky, obecní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy okamžitě nasazovat monitorování náramky které jsou vyvinuty, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního zmaru píšu v diskusích.

Sobota, 28. října 2023, 20:46Odpovědět

Pozor na špatné parkování kolem hřbitovů, strážníci teď tady častěji hlídkují  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.