Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Na Trutnovsku skončí tři dopravní problémy, řidičům se dost uleví

Silničáři potěší řidiče na Trutnovsku. Právě tam ke konci měsíce odpadnou tři dopravní komplikace, a to ve Volanově, v Rudníku a u Zlaté Olešnice.

S podzimem a závěrem stavební sezony dokončujeme v Královéhradeckém kraji hned několik větších staveb a rekonstrukcí a řidičům se tak na mnoha místech uleví. "Například na silnici I/16 v Trutnově – Volanově skončí s koncem měsíce října i úplná uzavírka komunikace kvůli opravě mostu. Na místě budou ještě pokračovat dokončovací práce, ale most již bude zprůjezdněn," řekl Hradecké Drbně mluvčí ŘSD Jan Rýdl.

Další omezení odpadnou i na silnici I/14 před Rudníkem, kde jsme budovali dvě opěrné zdi. Silnice bude zprůjezdněna ještě před koncem října a poté budou probíhat dokončovací práce pouze na pracovním místě, jehož maximální délka bude padesát metrů.

A do třetice skvělá zpráva pro ty, kteří míří do Polska. Na silnici I/16 v úseku mezi Zlatou Olešnicí a Bernarticemi, kde jsme vyměnili povrch vozovky, také s koncem října končí dopravní omezení.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hanka Poskočilová

Štítky uzavírka, doprava, Královéhradecký kraj, Volanov, Rudník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Trutnovsku skončí tři dopravní problémy, řidičům se dost uleví  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.