Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na motorce si dojel pro vodku. Policejní hlídce nadýchal téměř tři promile

Městská policie v Hořicích přistihla motorkáře, který nadýchal 2,7 promile alkoholu. Podle svědků si muž na motorce přijel do krámu pro flašku vodky, ze které se před jízdou napil. Když si všiml auta strážníků, opřel motorku o zeď a sesedl z ní.

„Hlídka Městské policie Hořice anonymní oznámení od občana, že u vietnamské prodejny potravin na Husově ulici v Hořicích zastavil řidič motocyklu, šel si do obchodu koupit lahev vodky ze které se napil, vrávoravou chůzí nasedl na motocykl a odjel směrem do centra města,“ uvádí na webu radnice městská policie.  

Po chvilce na motorkáře hlídka strážníků narazila. V tu chvíli muž z motorky slezl a opřel ji o budovu vedle silnice. To už na místo dorazila i hlídka dálniční policie, která s motorkářem provedla dechovou zkoušku. První ukázala 2,64, druhá 27 promile alkoholu v dechu. 

„Vzhledem k důvodnému podezření ze spáchání přečinu, řízení motorového vozidla pod vlivem návykové látky dle ustanovení § 274 odst. 1 trestního zákona, byla celá věc předána Policii ČR k dalšímu šetření,“ dodala městská policie.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vodka, obecní policie, Hořice, Policie České republiky, alkohol, motorkář, doprava, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na motorce si dojel pro vodku. Policejní hlídce nadýchal téměř tři promile  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.