Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

K sexuálnímu potěšení si dvojice vybrala hořické autobusové nádraží, strážnici byli proti

Zamilovaná dvojice si lavičku na autobusovém nádraží v Hořicích spletla s ložnicí. V sexuálním chtíči jim nezabránily ani kamery a dvojice se nestyděla ani, když přijeli strážnici. Za výtržnictví jim hrozí i vězení.

Letní červencovou romancí se zabývají hořičtí policisté společně se strážníky. Dvojici užívající si intimní chvíle na autobusovém nádraží totiž inflagranti zachytily městské kamery. Ani to však pár neodradilo, naopak po tom, co si kamer všimli, jejich vzájemná přitažlivost ještě zintenzivnila.

Muže dokonce nezastavil ani příjezd strážníků městské policie, před kterými si svlékl kraťasy a obnažený se procházel. Strážníci chtěli jejich nevhodné chování vyřešit blokovou pokutou, ale vzhledem k dalšímu jednání obou aktérů na místě věc oznámili hořickým policistům, kteří se případem pro podezření z trestného činu výtržnictví zabývají.

"Případy obnažování na veřejnosti bývají často úsměvné, pozor ale, mohou být i trestné. Ve většině případů se jedná o přestupek proti veřejnému pořádku nebo trestný čin výtržnictví. Za tento trestný čin pak pachatelům hrozí až dvouletý nepodmíněný trest," uvedla v tiskové zprávě policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com/Surprising_Shots

Štítky autobusové nádraží, videokamera, Hořice, trestný čin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdeněk Vintr

Neměli čas se rozmášlet!

Pátek, 8. září 2023, 14:55Odpovědět

K sexuálnímu potěšení si dvojice vybrala hořické autobusové nádraží, strážnici byli proti  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.