Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Krytý bazén v Hradci Králové se vrací do klasického režimu. K dispozici bude i ranní plavání

Padesátimetrový plavecký bazén v Hradci Králové se po letních prázdninách vrací do běžného režimu. Návštěvníci opět mohou využít nabídky ranního plavání. Během léta byla otevírací doba bazénu zkrácena. Během srpna došlo i na třítýdenní odstávku.

Plavecký bazén bude od 4. září otevřený každý všední den od 6:00 a o víkendu od 10:00. Kromě toho se vrací i tradiční sportovní aktivity pro veřejnost. „Od 8. září 2023 opět začne páteční večerní plavání od 19:45 do 22:00 hodin a od 11. září 2023 bude zahájen pravidelný pondělní aquaaerobic od 19:30 hodin,“ popisuje ve své zprávě vedoucí plaveckého areálu Stanislav Bydžovský.  

Během srpnové odstávky se Správa nemovitostí Hradec Králové pustila do oprav a modernizace. Nové je například LED osvětlení, za které město zaplatilo 2,2 milionu korun. Další 1,5 milionu stála úprava dámských a pánských sprch, kde jsou nové podhledy.  

Dále byl vyměněn zátěžový koberec ve vstupní hale, proběhlo mytí oken, malování všech prostor a další údržbové práce, které nebylo možné provést v běžném provozu,“ doplňuje Bydžovský. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SNHK

Štítky plavání, Hradec Králové, letní prázdniny, krytý plavecký bazén, Tepelné hospodářství Hradec Králové, a.s., plavecký bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krytý bazén v Hradci Králové se vrací do klasického režimu. K dispozici bude i ranní plavání  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.