Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Hradec Králové zahájí novou hokejovou sezonu. Fanoušci se sejdou před zimákem

Poslední prázdninový víkend patří hradeckým hokejovým fanouškům. Právě dnes (1. září) oficiálně zahájí Mountfield HK svoji další sezonu. Vedení klubu a hráči se chtějí s příznivci sejít před zimním stadionem. Od dvou hodin odpoledne je připravený program, který vyvrcholí zápasem proti Eisbären Berlín.

Klub před zimním stadionem připravuje fanzónu, ve které dostanou fanoušci prvních tisíc piv zdarma. „Jedná se o piva, která Lvi získali za stříbrné extraligové medaile od jednoho z partnerů Tipsport extraligy. A klub se o ně chce podělit se svými věrnými příznivci! Pro zájemce navíc bude připravena škola čepování,“ uvádí za hokejisty Jan Vavřina na klubovém webu.  

Pro návštěvníky bude připraven i další doprovodný program. Půjde například o turnaje v bumperballu nebo vědomostní kvízy pro hokejové fanoušky. To vše vyvrcholí autogramiádou hradeckého A-týmu. Ta se uskuteční po zápasu, který začíná v 17:00. 

„Již v rámci fanzóny si fanoušci budou moci zakoupit zbrusu novou ročenku Mountfieldu HK, ve které naleznete křížovku o ceny, zmapování jízdy Lvů do finále, vizitky hráčů, rekordy a zajímavosti,“ vysvětluje Vavřina.  

V poslední extraligové sezoně Hradec Králové skončil na čtvrtém místě s celkovým počtem 88 bodů. Odehrál 52 utkání. 30 zápasů Mountfield vyhrál a 22 prohrál.  

Ohodnoť článek

Foto Mountfield HK

Štítky Mountfield Hradec Králové, hokej, Eisbären Berlín, Extraliga ledního hokeje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec Králové zahájí novou hokejovou sezonu. Fanoušci se sejdou před zimákem  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.