Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zloděj poranil nožem zaměstnance hradecké nemocnice a vzal nohy na ramena

Přibývá útoků na zdravotnický personál a k jednomu, ne tedy ze strany pacientů, došlo také v hradecké nemocnici. Zloděje při lupu vyrušil zaměstnanec, který skončil po útoku nožem s drobným zraněním.

Zloděj za pomocí násilí poškodil vstupní dveře jednoho uzavřeného oddělení hradecké nemocnice, kam vnikl a odkud ukradl elektroniku jako notebooky, fotoaparát, kameru i kabely a z jiného oddělení z neuzamčené šatní skříňky osobní věci jednoho pacienta. Škoda se pohybuje přibližně okolo padesáti tisíc korun.

Při krádeži byl muž vyrušen zaměstnancem nemocnice, vytáhl nůž a pracovníka poranil. Potom z nemocnice utekl. Okamžitě bylo po pachateli vyhlášeno místní pátární, které však bohužel nebylo úspěšné.

Policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádež, neoprávněné opatření platebního prostředku a nebezpečné vyhrožování, za což hrozí až 3leté vězení.

Do současné doby se policii nepodařilo jistit totožnost neznámého muže. Kdo muže pozná, nebo by mohl poskytnout jakoukoliv informaci vedoucí k objasnění případu, ať zavolá na linku 158, nebo se dostaví na jakoukoliv policejní služebnu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nemocnice, zloděj, nůž, FNHK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj poranil nožem zaměstnance hradecké nemocnice a vzal nohy na ramena  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.