Počasí dnes23 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Bez papírů ho policie chytla už třikrát. Tentokrát mu hlídka zabavila vozidlo

Místní znalost se vyplatila policejní hlídce, která si v Trutnově všimla osobního vozidla Mitsubishi. Policisté se domnívali, že ve voze může sedět řidič bez řidičského průkazu. I proto se ho na výjezdu směrem na Starý Rokytník rozhodli zastavit. Nakonec se ukázalo, že byl řidič přistižen několikrát. Na místě proto přišel o vozidlo.

„Za volantem seděl pětatřicetiletý muž, kterého policisté od března tohoto roku přistihli už po třetí. A to i přesto, že mu byl soudem vyslovený zákaz řízení. A to do dubna roku 2026,“ uvedla na policejním webu mluvčí Šárka Pižlová.  

Aby se to neopakovalo, hlídka mu na místě zabavila jeho vůz. Kromě toho mu zakázali další jízdu a předvolali ho na služebnu. Tam si ve zkráceném řízení vyslechl podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí. Za to může až na dva roky do vězení.  

Podílejte se na obsahu Drbny

Chcete se více zapojit do tvorby článků? V dotazníku můžete redakci vzkázat, jaká témata vám na Drbně chybí. Díky zpětné vazbě se můžete podílet na tom, jakým tématům se budou redaktoři věnovat. Registrovaní uživatelé po vyhodnocení zpětné vazby získají informace o tom, co jsme díky čtenářům zjistili.

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ladislav Fraibiš

Štítky Mitsubishi Motors, Trutnov, Starý Rokytník, řidičský, průkaz, zabavené, auto, automobil, recidivista, hlídka, krimi, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bez papírů ho policie chytla už třikrát. Tentokrát mu hlídka zabavila vozidlo  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.