Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Policie pátrá po muži z Mladých Buků. Kamarádi ho naposledy viděli v sobotu

Policie z Trutnovska pátrá po devětapadesátiletém muži z Mladých Buků. Toho naposledy viděli kamarádi v sobotu 1. července. Kolem jedné hodiny odpoledne šel na vlakovou zastávku. Pokud mohou čtenáři Hradecké Drbny poskytnout jakékoli informace, ať se ozvou na linku 158, vyzývá policie.

Petr Berger je zhruba 170 až 175 centimetrů vysoký, hubené postavy. Má šedé, vlnité vlasy a šedivé vousy. Pohřešovaný měl mít na sobě modré rifle, pantofle bez ponožek a zřejmě modro-bílou kostkovanou košili. „Muž není nebezpečný, ani neužívá pravidelně léky, bez kterých by byl ohrožen na životě,“ uvedla na webu policie mluvčí Šárka Pižlová.  

Po muži aktuálně pátrá zhruba 20 policistů včetně psovodů, kteří se zaměřili na kontrolu cest k Rýchorské boudě a okolí, cestu okolo Pekelského vrchu a okolí Hrádečku. Pátrání však zatím probíhá neúspěšně.  

„Tímto žádáme širokou veřejnost o pomoc při pátrání. Pokud jste ho viděli, nebo víte, kde se v současné době zdržuje, zavolejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo na 974 539 651,“ uvádí mluvčí.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky policie, okres Trutnov, pátrání, krimi, muž, nezvěstný, veřejnost, pomoc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po muži z Mladých Buků. Kamarádi ho naposledy viděli v sobotu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.