Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na trase Stará Paka - Kunčice se bude opravovat most, vlaky tady budou mít stopku

Ode dneška se zkomplikuje cesta vlakem cestujícím mezi Kunčicemi nad Labem a Starou Pakou a Martinicemi v Krkonoších a Rokytnicí nad Jizerou, na trati se bude opravovat most a zabere to skoro měsíc.

Cestující se musí připravit na výluku Českých drah, a to na trati Kunčice nad Labem – Stará Paka a Martinice v Krkonoších – Rokytnice nad Jizerou. Oprava mostu tam potrvá téměř měsíc a z tohoto důvodu budou všechny vlaky nahrazený náhradní autobusovou dopravou. Spoje pojedou podle výlukového jízdní řádu. Tady je návaznost vlakových spojů v Kunčicích nad Labem a ve Staré Pace.  

"České dráhy upozorňují cestující, že odjezdy budou v dřívějších časových polohách a příjezdy naopak v pozdějších časových polohách," uvedl v tiskové zprávě mluvčí Českých drah Emanuel Vittek. Výluka může mít vliv na návazné přípoje a přípoje v systému IDS. Z důvodu výluky může docházet také ke zpoždění vlaků v řádu pět až deset minut.

Umístění zastávek náhardní autobusové dopravy je převážně na autobusových zastávkách na hlavních silničních tazích v blízkosti železničních stanic. Pouze zastávky Stará Paka, Roztoky u Jilemnice, Martinice v Krkonoších, Kunčice nad Labem, Jilemnice, Jablonec nad Jizerou a Rokytnice nad Jizerou se nacházejí před nádražní budovou.
 

Ohodnoť článek

Foto České dráhy

Štítky Stará Paka, Kunčice nad Labem, Rokytnice nad Jizerou, České dráhy, most, výluka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na trase Stará Paka - Kunčice se bude opravovat most, vlaky tady budou mít stopku  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.