Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

V Královéhradeckém kraji sněžilo. Na kluzkých silnicích se stala řada nehod

V Královéhradeckém kraji v noci a dnes ráno sněžilo a na zledovatělých silnicích se stala řada nehod, některé se zraněním. Například mezi Starým Rokytníkem a Radčí na Trutnovsku na namrzlé silnici havarovalo pět aut. Cesta je neprůjezdná. Řidiči by při jízdě měli být v celém kraji velmi oparní, uvedli silničáři, hasiči a policie.

Na silnicích v kraji dnes ráno zůstával rozbředlý sníh nebo jeho zbytky. Na řadě silnic se vytvořilo náledí. Teploty ráno klesly několik stupňů pod nulu, na horách bylo kolem minus šesti stupňů.

Nejvíce nehod se stalo na Rychnovsku a Trutnovsku. V Janově na Rychnovsku havaroval autobus, nehoda se obešla bez zranění. Autobus také havaroval na zledovatělé silnici I/37 u Nového Rokytníku na Trutnovsku.

Bez zranění skončila nehoda dvou osobních aut a nákladního auta na silnici u Solnice na Rychnovsku. Dvě osobní auta havarovala u Českého Meziříčí a také v Lukavici na Rychnovsku. Jedno auto mělo nehodu u Pěčína, jeden člověk se zranil. U Deštného v Orlických horách auto sjelo se stráně. Nehoda byla se zraněním.

Na Trutnovsku havarovalo auto u obce Třebihošť na silnici II/300. Na silnici I/14 u Rtyně v Podkrkonoší uvázl na zledovatělé silnici kamion. Kamion uvázl i na nesjízdné silnice v Kohoutově.

U Dolního Přímu na Hradecku se auto převrátilo na střechu, nehoda se obešla bez zranění. U obce Rašín na Jičínsku sjelo osobní auto do příkopu, kde narazilo do náspu u železničních kolejí. Při nehodě nebyl nikdo zraněn.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS Královéhradeckého kraje , Hanka Poskočilová

Štítky ČR, počasí, silnice, nehoda, sjízdnost, Královéhradecký

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

V Královéhradeckém kraji sněžilo. Na kluzkých silnicích se stala řada nehod  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.