Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policie ukončila případ vraždy a sebevraždy z konce roku 2022 v Krkonoších

Hradecká krajská policie ukončila vyšetřování případu sebevraždy čtyřicetileté ženy a vraždy jejího tříletého syna z konce roku 2022 v Krkonoších. Případ odložila, protože nelze trestně stíhat zemřelou osobu, informovala dnes na webu. Žena i dítě zemřely 28. prosince. Po matce s dítětem z okresu Praha-západ několik dní v terénu v okolí Pece pod Sněžkou pátraly desítky policistů, hasičů a horských záchranářů. Pátrací týmy je našly později v lese v oblasti Růžové hory.

"Tento týden vrchní komisař Krajského ředitelství policie Královéhradeckého kraje ukončil vyšetřování případu zvlášť závažného zločinu vraždy s následnou sebevraždou z konce roku 2022, ke kterému došlo v Krkonoších, tím že ho odložil. Trestní stíhání nelze zahájit proti osobě, která zemřela," uvedla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Pohřešování ženy a dítěte policii oznámil v pátek 30. prosince partner ženy a otec chlapce na policejním oddělení v Libčicích nad Vltavou u Prahy. Následně policie zahájila pátrání. Žena podle policie zřejmě odjela autem do Pece pod Sněžkou, kde se i se synem ubytovala v penzionu. Během tří dnů, kdy se po dvojici pátralo, se do hledání po dvojici zapojilo přes 200 záchranářů horské služby.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Luxík

Štítky ČR, kriminalita, vražda, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie ukončila případ vraždy a sebevraždy z konce roku 2022 v Krkonoších  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.