Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Mezi Hradcem Králové a Týništem nad Orlicí od zítřka nepojedou vlaky

České dráhy upozorňují na výluku na trase Hradec Králové hlavní nádraží - Týniště nad Orlicí. Probíhat bude od zítřka do příštího úterý, tedy od 8. do 14. února.

Vlakem se cestující od zítřka mezi Hradcem Králové a Týništěm nad Orlicí nesvezou. Určitě ne v době od osmi do čtrnácti hodin, kdy bude až do 14. února probíhat vlaková výluka.

Po dobu výluky budou všechny vlaky ve vyloučeém úseku nahrazeny autobusy náhradní dopravy. České dráhy varují, že časy dojezdů se můžou lišit o pět až deset minut. Veškeré informace najdou cestující na webu. 

Po dobu výluky budou zavedeny tyto linky NAD. Linka R, tyto autobusy jedou v úseku Hradec Králové hl.n. - Týniště n.O. a opačně. Nikde nestaví.  Spoje na lince P jedou v úseku Hradec Králové hl.n. - Týniště n.O. a opačně. Zastavují pouze v ŽST Třebechovice p.O. a Hradec Králové - Slezské předměstí. Spoje linky P jsou vedeny v dřívější nebo pozdější časové poloze. Spoje v pozdější časové poloze mají přípoje omezeny. Linka Z je naplánována v úseku Hradec Králové hl.n. - Týniště n.O. a opačně. Zastavují na všech zastávkách dle výlukového jízdního řádu. Spoje linky Z odjíždějí zpravidla v dřívější časové poloze, přípoje jsou omezeny.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto České dráhy

Štítky České dráhy, výluka, nádraží, cestující, Hradec Králové, Týniště nad Orlicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mezi Hradcem Králové a Týništem nad Orlicí od zítřka nepojedou vlaky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.