Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Vstupné do Krkonošských muzeí zdražuje, většinou o deset až dvacet korun

Zdražení se nevyhnulo ani Krkonošským muzeím. Do cen se promítnou hlavně dražší energie. Zároveň chystá Správa KRNAP dárek ke květnovým šedesátým narozeninám Krkonošského národního parku.

I pro Krkonošská muzea Správy KRNAP znamená současná energetická krize nárůst nákladů a tak se muselo po řadě let přistoupit ke zvýšení cen vstupného. „I Správa Krkonošského národního parku nese na svých bedrech náklady, spojené se současným navyšováním cen energií. Po letech jsme tedy přistoupili také my ke zvýšení cen vstupného do našich muzejních expozic,“ říká náměstek ředitele Správy KRNAP Jakub Kašpar. Ani zvýšené ceny vstupného by snad neměly být ranou pro žádný rodinný rozpočet. „Věříme, že naši návštěvníci pochopí, proč jsme museli ceny o něco zvýšit a my se na ně v roce 2023 moc těšíme,“ říká náměstek ředitele Správy KRNAP Jakub Kašpar.

Pro květen, což je měsíc, kdy slaví Krkonošský národní park šededsáté výročí vzniku, dostanou návštěšvníci dárek, po celý měsíc budou mít vstupné zdarma děti do 10 let a senioři nad 65 let.

Ohodnoť článek

Foto KRNAP

Štítky muzeum, Krkonošský národní park, Správa Krkonošského národního parku, Vrchlabí, Jilemnice, Paseky nad Jizerou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vstupné do Krkonošských muzeí zdražuje, většinou o deset až dvacet korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.