Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

OBRAZEM: V hradeckých Malšovicích hořela kůlna na dřevo. Škoda za 150 tisíc korun

Z Malšovic v Hradci Králové volalo hned několik lidí na linku 150. Všichni popisovali to samé. Požár u rodinného domu ve Štefcově ulici. Po příjezdu hasiči zjistili, že je v plamenech dřevěný přístřešek na dřevo. Ten se nacházel mezi jedním z rodinných domů a zděnou kůlnou. Celková škoda se nakonec vyšplhala na 150 tisíc korun.

„Na likvidaci požáru nasadili hasiči dva vodní proudy. Zároveň po celou dobu kontrolovali objekt zevnitř i zvenčí za pomoci termokamery, aby si ověřili, že se požár nešíří skrytě do obytných prostor. Ty se nakonec podařilo před plameny uchránit,“ uvedla na webu policie mluvčí Martina Götzová. Požár se hasičům podařilo zlikvidovat do půl hodiny od příjezdu. Následně přístřešek vyklidili a rozebrali.  

Podle vyšetřovatele začalo hořet kvůli nedbalosti při zatápění. Škoda se vyšplhala na 150 tisíc korun. Rychlým zásahem se podařilo uchránit rodinný dům i kůlnu za zhruba čtyři miliony korun. Při požáru nebyl nikdo zraněn. Na místě byla profesionální jednotka z Hradce Králové a dobrovolní hasiči z Malšovic a Třebše.  

Ohodnoť článek

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky požár, Hradec Králové, Malšovice, kůlna, dřevo, nepozornost, obrazem, foto, hasiči, HZS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

OBRAZEM: V hradeckých Malšovicích hořela kůlna na dřevo. Škoda za 150 tisíc korun  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.