Počasí dnes8 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Ve Dvoře Králové vznikne nová čtvrť s desítkou rodinných domů. Město připravuje prodej pozemků

Radnice ve Dvoře Králové nad Labem připravuje prodej celkem devíti pozemků pro stavbu devíti rodinných domů. V územním plánu podobných pozemků mnoho není. K prodeji dojde takzvanou elektronickou aukcí na stránkách města.

„Ve Dvoře Králové nad Labem není k dispozici příliš městských pozemků určených pro výstavbu rodinných domů. Jsem tedy rád, že se nám podařilo připravit lokalitu Seifertovy ulice, kde nyní budeme zájemcům o bydlení ve městě nabízet k prodeji hned devět pozemků,“ uvedl na webu města starosta Jan Jarolím (ANO). 

Pozemky jsou prakticky připravené ke stavbě. Všechny parcely mají připravené přípojky splaškové komunikace, vodovodu a plynové přípojky. V září se začalo s přípravou i elektrických přípojek, které mají být hotové do konce letošního roku. Do lokality zatím nevede příjezdová komunikace. Na ní už má město vydané stavební povolení.  

Radnice předpokládá, že o pozemky bude velký zájem. Vyvolávací cenu a podrobnosti k aukci radnice zveřejní na úřední desce města až před dražbou. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MUDK, pixabay.com

Štítky Ve Dvoře Králové vznikne nová čtvrť s desítkou rodinných domů. Město připravuje prodej pozemků, pozemek, Dvůr Králové nad Labem, rodinný dům, dražba, Jan Jarolím

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ve Dvoře Králové vznikne nová čtvrť s desítkou rodinných domů. Město připravuje prodej pozemků  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.