Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Aquacentrum v Hradci bude zavřené déle, než se čekalo

V Hradci Králové se množí dotazy na to, kdy se znovu otevře aquacentrum. Odstávka potrvá do druhé půlky října. Měla skončit dřív, ale bohužel to aktuální stav prostor a rozsah oprav neumožní.

Aquacentrum v městských lázních prochází od poloviny září pravidelnou odstávkou. Původně byla plánována na tři týdny. S ohledem na aktuální stav prostor a rozsah opravných prací bylo nakonec rozhodnuto, že se odstávka protáhne do 24. října. Provedena bude zejména oprava v šatnách, kde kvůli průsakům bylo nutné částečně vybourat podlahu kolem bazénů až na původní dilatační spáru. Podlaha se musí řádně vysušit, následně bude zhotovena nová izolace dilatačních spár a položeny další vrstvy betonu včetně položení nové dlažby a odtokových žlábků. Poté bude v šatnách aplikována sanační omítka a nová výmalba.

Další práce v aquacentru probíhají podle harmonogramu.  "Již došlo k vypuštění všech bazénů, proběhla kontrola a servis vlnobití, výměna hydraulického oleje v soustrojí vlnobití, ošetření nerezových konstrukcí a malování veřejných prostor. Následovat bude čištění výměníků tepla na ohřev bazénové vody a teplé užitkové vody, mytí prosklených stěn a oken, dezinsekce objektu, revize tobogánu, čištění koberců v ubytovně, kontrola a servis vodního hospodářství. Po konečném úklidu budou napuštěny bazény," uvádí v tiskové zprávě SNHK.

Ostatní služby v budově městských lázní, například masáže, pedikúra, manikúra, kosmetika, kadeřnictví i realitní kancelář, jsou v provozu i během odstávky aquacentra. Restaurace v městských lázních je po krátké pauze otevřena od pondělí 26. září. Během minulého víkendu také zahájila provoz ubytovna. Další informace a aktuality jsou uváděny na webových stránkách Správy nemovitosti Hradec Králové  www.snhk.cz a facebooku plaveckého areálu.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městské lázně SNHK

Štítky aquacentrum, Hradec Králové, rekonstrukce, plavci, odstávka, lázně, bazén, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aquacentrum v Hradci bude zavřené déle, než se čekalo  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.