Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Senior na Rašínově třídě přehlédl červenou a naboural dvě auta. Neměl lékařské potvrzení

Policie v Hradci Králové vyšetřuje dopravní nehodu na výpadovce směrem na Pardubice. Na křižovatce ulic Rašínova a Na Rybárně došlo ke srážce tří osobních aut. Nehodu způsobil řidič značky Škoda Octavia jedoucí směrem z města. Pravděpodobně přehlédl červenou na semaforu.

„Tento řidič se v křižovatce srazil s autem značky Citroen, které vyjíždělo z ulice Na Rybárně. Vlivem nárazu byla Octavia odhozena na stojící Fábii, která stála ve směru od Pardubic,“ uvedla na policejním webu mluvčí Iva Kormošová.  

Během nehody se nikdo nezranil a žádný z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu. Odhadnutá škoda je stanovená na 140 tisíc korun. Problém je u jednasedmdesátiletého řidiče Octavie. Ten neměl platnou technickou kontrolu a nepředložil lékařské potvrzení o tom, že může řídit.  

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Rašínova, Hradec Králové, nehoda, třída, červená, semafor, senior, lékařské, potvrzení, Škoda Octavia, Pardubice, Citroën

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior na Rašínově třídě přehlédl červenou a naboural dvě auta. Neměl lékařské potvrzení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.