Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

O víkendu se ochladí. Teploty v kraji klesnou na 25 stupňů, přidají se přeháňky

O víkendu do Královéhradeckého kraje dorazí vytoužené ochlazení. Průměrné denní teploty se budou během soboty a neděle pohybovat kolem 25 stupňů Celsia. Ještě pro dnešek je třeba počítat s tropickými teplotami.

Ještě pro dnešek platí varování meteorologů před vysokými teplotami. Během odpoledne se mohou dostat na hranici 36 stupňů Celsia. V druhé polovině dne se přidají dešťové přeháňky a také bouřky. To přinese vytoužené ochlazení.  

„V sobotu bude na většině území zataženo až oblačno. Přidají se přeháňky, ojediněle také bouřky,“ uvádí na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Díky tomu klesnou i teploty. V maximech budeme v Královéhradeckém kraji měřit od 22 do 26 stupňů Celsia.  

O něco lepší počasí slibuje neděle. Přeháňky se přidají jen ojediněle. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 23 do 27 stupňů Celsia.  

Z týdenní předpovědi je evidentní, že v následujících dnech se bude mírně oteplovat. Průměrné denní teploty se ale nad tropickou třicítku nedostanou. Nejtepleji bude v druhé polovině týdne. Rtuť teploměru se zastaví na 28 stupních.  

Ohodnoť článek

Foto pasja1000 | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, léto, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Jaroslav Tuček

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se ochladí. Teploty v kraji klesnou na 25 stupňů, přidají se přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.